Sport en ARGI+ met vitamine K2
Ideaal voor sportievelingen
KLIK HIER OM TE BESTELLEN
De Forever ARGI+ is het perfecte
voedingssupplement voor de sportief ingestelde mens. Met de ARGI+ haalt u er alles uit wat er in zit!
ARGI+ is een uniek supplement met L-arginine voor actieve sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties. ARGI+ heeft een uitgekiende samenstelling die uw sportprestaties op een natuurlijke en veilige* manier kunnen verbeteren.
*ARGI+ bevat volgens het Centrum van preventieve dopingvoorlichting van Duitse Hoge Sportschool in Köln geen anabolen of andere verdachte substanties.
L-Arginine - een ideale aanwinst voor spieren,kracht en prestaties!
ARGI+ bevat L-arginine, één van de belangrijkste en meest nuttige aminozuren die een rol speelt bij verschillende functies in het lichaam. L-arginine maakt in het lichaam stikstofmonoxide aan, een molecuul dat ervoor zorgt dat bloedvaten ontspannen en openen voor een betere doorbloeding. Een betere doorbloeding heeft een zeer gunstige invloed op ons lichaam.
Wat maakt onze ARGI+ L-Arginine nu zo bijzonder?
Welnu, in Argi plus zit niet alleen L‐Arginine, maar ook een unieke mix van essentiële vitamines en antioxidanten die een optimale omgeving vorming voor de omzetting, absorptie en distributie van de Arginine De vitamine mix, waaronder het speciale K2, biedt de energie die nodig is voor een optimale Arginine conversie. De exclusieve mix van antioxidanten in de vorm van fruitextracten helpt voor, tijdens en na de Arginine conversie om afvalstoffen die bij dit proces ontstaan te minimaliseren en vrije radicalen te elimineren. Argi Plus is het enige product dat deze uitgekiende mix biedt.
Natuurlijke bronnen
Vitamine K2 zit voornamelijk in gefermenteerde voedingsproducten, zoals kaas en kwark. In yoghurt komt het bijvoorbeeld juist weer nauwelijks voor, dus is het zaak om goed op de voeding te letten. Om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 45 microgram per dag binnen te krijgen, moet je ongeveer negentig gram kaas eten. Dat heeft ook zo weer zijn nadelen, want in kaas zitten naar verhouding vrij veel verzadigde vetten, waardoor het gunstige effect van vitamine K2 mogelijk deels weer geneutraliseerd wordt. De werkzame stof zit vooral gefermenteerde sojabonen, die de basis vormen van het Japanse product natto.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten